top of page

Je kunt kiezen uit twee verschillende Mom Lifestyle programma’s.

  • Postpartum programma Premium

  • Postpartum programma Pro

 

Met de Postpartum programma’s krijg je 14 weken toegang tot de app. Je betaalt maar voor 3 maanden.

 

In de app vind je een 12 weken programma met 3 keer in de week een workout van 25 minuten. Deze kun je volledig zelf inplannen wanneer het jou uitkomt.

 

We stellen een persoonlijk voedingsplan voor je op. Dit doen we op basis van de gegevens die jij hebt ingevuld en ingestuurd, naar aanleiding van de mail die je van ons ontvangt. Aan de hand van jouw gegevens wordt het voedingsplan volledig gepersonaliseerd. En kun jij elke dag weer je eigen gerechten kiezen, zonder er te veel over na te hoeven denken. De gerechten zijn perfect voor heel het gezin.

 

Om de workouts te optimaliseren zitten er twee soorten banden bij, een mini band en een longband. Deze heb je nodig voor iedere workout met eventueel een matje om op te liggen en een stevige kast of paal om een band aan te bevestigen voor sommige oefeningen.

 

De community in de app is ervoor om elkaar te supporten, tips en tricks te delen en waarbij je op de hoogte wordt gehouden van de laatste nieuwtjes vanuit Mom Lifestyle.

 

Bij de voortgang kun jij jouw voortgang zelf bijhouden. Doormiddel van het bijhouden van je gewicht, wordt direct je BMI berekend. Daarnaast kun je ook je de verschillende omtrekken van je lichaam opmeten en bijhouden. Hierdoor houdt je overzicht in jouw voortgang en zal je zien dat je progressie maakt.

 

 

Wat je je bij het Postpartum programma Pro extra hebt is dat je maandelijks coaching ontvangt van Lieke. Dit zijn coachgesprekken van een half uur die je zelf kunt inplannen, wanneer het jou uitkomt. Deze gesprekken zullen jou helpen bij het behalen van jouw doel.

 

Coach gesprekken kun je altijd extra bijkopen in de app, mocht je onverwachts toch tegen dingen aanlopen die je belemmeren in het behalen van jouw doel.

bottom of page