Over mij

Welkom op de website van Momlifestyle. Mijn naam is Romy, 25 jaar, trotse mama van dochter Loïs (juni ’18) , zoon Lucas (juli ’19) en gelukkig getrouwd met de leukste man en vader. Wij proberen onze kinderen christelijk op te voeden.

Mijn man runt een eigen bedrijf in dak-en gevelsystemen, hij maakt vaak erg lange dagen. Daarom hebben we er samen voor gekozen dat ik thuis blijf. Ik vind het heerlijk, zou niets liever willen dan zelf voor onze kinderen zorgen dus ik zit gebakken.

Thuisblijfmoeder

Als thuisblijfmoeder ben ik altijd in de weer met de kinderen en het huishouden. Daarnaast haal ik er veel voldoening uit om met enige regelmaat te schrijven over het leven als vrouw en moeder en alles wat daarbij komt kijken.

Voor samenwerkingen, informatie, vragen of feedback kun je mailen naar momlifestyleromy@gmail.com of contact opnemen via het contactformulier. Daarnaast kun je mij volgen via twitter en instagram

Logo Momlifestyle

Het Logo van Momlifestyle wilde ik graag simpel en overzichtelijk houden. Op de website van Momlifestyle schrijf ik blogs over het leven als vrouw en moeder van 2 kinderen. De combinatie van Lifestyle en momlife werd Momlifestyle. Het hartje in de M is een knipoog naar de aanstaande moeders en maakt mijn logo net een stukje persoonlijker.

 

Hopelijk lezen jullie met plezier mijn blogs en wellicht halen jullie er nog wat inspiratie uit.

Be the person you needed when you where younger.